Testimonials

Deelnemer over deze workshop:

“Ester van Web4Woman heeft mij in 1 ochtend een grote professionele sprong voorwaarts laten maken met mijn website. Iets waar ik al tijden tegenaan hikte, werd op deze dag op een zeer praktische manier, met veel aandacht en vooral rustige en duidelijke uitleg werkelijkheid!

Een werkende eigen website!! 🙂 Ik ervaar het als een cadeautje..”

Esther Pikavet

Na de Basisworkshop WorldPress kan ik direct aan de slag met mijn nieuwe site. Ik had nooit gedacht dat ik het in een zo korte tijd zou leren! De workshop was helder, met veel praktische tips die ik direct kon toepassen. Ik heb antwoord op al mijn vragen gekregen. Klein groepje en veel aandacht!!!

Maria Franzi Föllmi

Hele leerzame ervaring. Kwam met niets en ga met website de deur uit. Nu zelf aan de slag om een en ander te vervolmaken.

Monique Post

Na de basisworkshop te hebben gevolgd, ga ik nu met voldoende vertrouwen naar huis, om daar de website af te maken.De onderwerpen voor mijn blogs staan ook al klaar. Een praktische ochtend, snel, duidelijk en zonder veel theorie. Gewoon doen dus.

Evelien Rietberg

De workshop heeft zeker waarde toegevoegd. Ik kan nu zelf blogs gaan schrijven, foto’s en filmpjes uploaden en daar een systeem in aanbrengen. Het was helder, informeel en prettig. Ik kom zeker terug voor meer :)

Wendy van de Kragt

Zeker heeft de webdag waarde toegevoegd. SUPERDAG MET DUIDELIJKE INFO. VEEL GEDULD VAN JULLIE MET DE DAMES. BEDANKT!!

Marike Venema

Nu heb ik echt alles in huis om daadwerkelijk te gaan bloggen met WordPress. Geen gepuzzel meer, maar lekker aan de slag. Er komt gigantisch veel info binnen, maar gelukkig krijg je het e.e.a. ook nog over de mail toegestuurd om rustig na te lezen Op alle vragen heb ik een uitgebreid antwoord gekregen, dus het is nu echt alleen aan mij om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en elke 2 weken een bericht te sturen.

Karin van Toor

De workshop heeft zeker toegevoegde waarde. Op een heldere manier wordt duidelijk hoe simpel het is om een eigen blog en website te maken. Hierna kan ik thuis zeker aan de slag. Het is prettig dat we achteraf de sheets en toegang tot handleidingen krijgen, zodat je tijdens de cursus niet hoeft mee te schrijven. Ik heb al mijn vragen beantwoord gekregen. Leuke vertellers, allebei!

Britt van Dongen

Interessante workshop met tips over goede werkzame plugins voor wordpress.

Raka

De workshop is zeker de moeite waard, ook als je al eerste stappen hebt gedaan op het gebied van weblogs schrijven. Geduldig beantwoord Merijn en zijn team de vragen uit de groep. Wel fijn dat het een kleine groep is, zo krijgt iedereen voldoende aandacht bij vragen. Ben nu al benieuwd naar de andere cursussen!

Elsa Wattimurij

Deelnemer over deze workshop:

“….. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, dus ook al ben je geen computernerd, je kunt het heel makkelijk oppikken. Omdat je gelijk toepast wat je leert, blijft alles ook beter hangen. Je krijgt het gevoel dat je alles kunt vragen zonder dom over te komen.”

Marit van Dongen

De workshop heeft zeker waarde toegevoegd. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, dus ook al ben je geen computernerd, je kunt het heel makkelijk oppikken. Omdat je gelijk toepast wat je leert, blijft alles ook beter hangen. Je krijgt het gevoel dat je alles kunt vragen zonder dom over te komen

Marit van Dongen

Ik hou van ontwerpen en ik hou van schrijven. Als een ontwerper-ondernemer en als een prille blogger, weet ik nu -na een dag workshop- dat mijn twee passies heel goed te combineren zijn -juist wel-. Workshop heeft een relevante inhoud, nuttige informatie en gegeven door deskundigen. Verder goed tempo en een strak schema waren prettig. Nu al kijk ik naar uit de volgende workshops…

Gökçen

De workshop heeft mij ook daadwerkelijk aan het werk gezet. Het er over nadenken is overgegaan in het ook echt doen. Met alle informatie kan ik thuis nu in ieder geval vooruit.

Inge de Vries

De workshop WordPress basis is een super handige en waardevolle workshop. Je leert zonder technische toeters en bellen om de handelingen die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan in een handomdraai en hoeft zodoende het wiel niet zelf uit te vinden! Onwijs gezellig, leerzaam en doeltreffend!

Erica Hooft

De workshop werd super enthousiast en vlot gebracht. Het was helder en duidelijk. Ik kan nu echt helemaal zelf een website bouwen.

Sandra Lijesen

Ik ben heel enthousiast over jullie workshop! Super dat het speciaal voor vrouwen is, die toch tegen herkenbare dingen aanlopen. Dat is al leuk om te merken! Merijn weet alles heel duidelijk en simpel uit te leggen, waardoor het maken van een site/blog waarvan je aanneemt dat het heel ingewikkeld is, toch echt goed te doen is en zelfs leuk wordt! Ik ben echt geĂŻnspireerd geraakt om door te gaan. De toegift om te komen tot blog-onderwerpen vond ik ook heel sterk! Ik kan zeker prima door nu! Dank jullie wel! En ik zal jullie workshop zeker aanbevelen!

Sylvia vd Ven

De workshop heeft mij aangezet door nu een weblog te gaan bijhouden, want ik had eerder (ooit) een aangemaakt, maar 1 tekst in de 3 maanden is echt niet voldoende voor volgers, etc. Ik kan de weblog zelf vormgeven en ik heb voldoende informatie ontvangen om voor weken zo niet maanden bezig te blijven. Ik ga schrijven!

Boukje Canaan

Het was een waardevolle dag met veel leerzame tips. Na alles te hebben gedaan en uitgelegd via tekst en zichtbare voorbeelden gaat dat wel lukken deze verdere ontwikkelingen. De workshop was in de meeste gevallen wel duidelijk, maar na het een en ander te vragen werd er nog meer uitgelegd. Dit is ok. De vragen die ik had werd voldoende uitleg voor gegeven.

Henny Carlebur