Over ons

Wij zijn Web4Women. Wij helpen vrouwen hun zakelijk leven te verrijken. Wij geloven dat het voor elke ondernemer mogelijk is om een eigen website te beheren zonder technische kennis. Wij hebben inmiddels de ideale formule gevonden om een website precies te laten doen waar websites goed in zijn: om potentiële klanten aan te trekken. Ons team van experts kan dat stap voor stap aan je uitleggen. Met alle geduld van de wereld.

Onze visie

Wij geloven dat jij als ondernemer zoveel mogelijk aan jouw bedrijf moet bouwen met een sterk team om je te faciliteren. Zodat jij kunt doen waar je het beste in bent en wat je het liefste doet. Wij ondersteunen en faciliteren jou ook om te gaan DOEN. Wij geloven dat we daarmee nieuwe mogelijkheden voor je blootleggen. Jij krijgt hiermee een vrijheid die je ondernemersleven zal veranderen.

Ons team

Wij zijn het team om jou te faciliteren! Het team dat jou ter beschikking staat bestaat onder andere uit de volgende personen:

Merijn Kegel

Merijn Kegel

Ondernemer & Internet Marketing Expert

Merijn Kegel, creatieve denker, succesvol ondernemer, auteur en online-marketing ‘whiz-kid’ die zijn eerste bedrijf ‘Webalist Webmarketing’ startte in 2005. Nu helpt de Webalist-groep meer dan 500 klanten – van ZZP-ers tot 900+ medewerker multinationals- om hun bedrijven uit te bouwen.

Merijn werkt met een divers, getalenteerd team van designers, supportprofessionals, WordPress-ontwikkelaars en online-marketingprofessionals om te borgen dat de producten en diensten, die hij en zijn team creëren, continu de resultaten van de klanten verbetert.

Ester Krause

Ester Krause

Wordpress Webdesigner & Support

Mijn naam is Ester Krause en ik ben nu bijna 7 jaar zzp’er. Ik bouw en ontwerp WordPress websites, ben specialist op het gebied van beeld(bewerking) en ben tevens droomanalyse-coach. Hoewel ik aan dit laatste weinig toekom, zit het wel in mijn aard en achtergrond om mensen te willen helpen zich verder te ontwikkelen.

Daarom help ik jou graag als het gaat om het opzetten van jouw website en leg ik je uit hoe je dat doet. Het fijne van het geven van workshops vind ik om direct contact met jou te hebben en je in real-life te laten ervaren hoe jij je de basisbeginselen van WordPress eigen kunt maken. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten bij een van onze workshops!

Addy Vader

Addy Vader

Wordpress & technisch expert

Het is mijn missie om het leven van WordPress gebruikers makkelijker te maken!

Mijn bedrijf, Dainamics Webdesign, is opgericht in januari 2007. Al  snel ontdekte ik de voordelen van WordPress en ben me hierin gaan specialiseren. Van eenvoudige  tot uiterst complexe websites. Daarnaast onderhoud ik ook websites door deze regelmatig te updaten, op te schonen en waar nodig aan te passen.

WordPress is een fijn systeem maar niet altijd even makkelijk te beheren. Daarom bouw ik WordPress websites zo gebruikersvriendelijk mogelijk.

Ron Scheerder

Ron Scheerder

Sales & Marketing Expert

Ik ben in 2007 begonnen als zelfstandig ondernemer. Dat ging de eerste jaren behoorlijk moeizaam en dat lag aan het feit dat ik geen marketing deed. Sales en marketing zijn echter voor elke ondernemer essentieel. Zonder sales en marketing heb je geen klanten en dus geen onderneming.

Vanaf 2011 heb ik me verdiept in (online) marketingtechnieken die effectief zijn voor ZZP’ers en MKB’ers. Ik kwam tot de ontdekking dat ik marketing en sales veel leuker vond dan mijn kernactiviteiten in mijn bedrijf. Ik heb toen het roer omgegooid en ben me steeds meer gaan toeleggen op marketing en sales. Op dat moment ben ik gaan samenwerken met Merijn.

Ik volg de nieuwste trends met als doel ervoor te zorgen dat onze klanten gebruik kunnen maken van de meest effectieve methodes om nieuwe klanten te krijgen.  Wellicht kom ik je tegen tijdens één van de Workshops

Ronald Mulder

Ronald Mulder

Hoofd financiën