Veelgestelde vragen

Ga ik met een werkende website naar huis?

Jazeker! Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een werkende website die je zelf kunt aanpassen.

Gaat mijn website er net zo uitzien als deze site?

In de Basisworkshop beginnen we bij het begin! Dat betekent dat we starten met een basis WordPress thema. Het is het thema die bepaalt hoe de website eruit komt te zien. Om het begin simpel en overzichtelijk te houden is het daarom het beste om te starten met een simpel thema. Het fijne aan WordPress is, dat je altijd kunt veranderen en uit kunt bouwen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee, voor € 97,00 volg je een ochtend lang een workshop over WordPress/bloggen en heb je een jaar lang hosting van je website met je zelfgekozen domeinnaam. (.nl/.eu/.com)

Wat is het verschil tussen een website en een weblog?

Een website bevat vaak statische informatie die niet verandert. Een weblog is een plek waar je regelmatig een blog plaatst over het onderwerp van jouw keuze. Vaak is een weblog een onderdeel van je website. Zo ook bij de website die je bij ons zult krijgen.

Kan ik het wel?

Er is nog nooit iemand zonder werkende weblog bij ons weggegaan na een workshop. De ene zal iets meer aantekeningen moeten maken dan de ander, maar echt iedereen kan het. Ervaring met weblogs wordt niet verwacht bij deelname.

Hoe groot zijn de groepen?

Een groep waaraan een workshop wordt gegeven zal maximaal 10 personen zijn.

Wat heb ik nodig om deel te kunnen nemen aan een workshop?

Om deel te kunnen nemen aan een workshop heb je een laptop nodig. Een tablet werkt vaak net iets minder makkelijk. Mocht je geen eigen laptop hebben en er ook geen kunnen lenen? Neem even contact met ons op, en in veel gevallen zullen wij voor een gratis leen-laptop kunnen zorgen.

Kan ik een workshop nog annuleren?

Wij verwachten dat als je je inschrijft, je ook komt naar de workshop. Alleen op deze manier is het voor ons mogelijk om de workshop voor deze prijs aan te bieden.

Kan ik deze workshop meerdere keren volgen?

Uiteraard kan dat ! Als je het gevoel hebt dat alles een beetje is weggezakt kan je de workshop gewoon opnieuw volgen.

Op weke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal. iDeal ondersteunt (bijna) alle banken waarmee je ook kunt internetbankieren. Mocht dit voor jou niet werken, neem dan gerust even contact met ons op.

Op welke locaties zijn de workshops?

Vooralsnog zijn de workshops in Haarlem.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Nee, aangezien we ons richten op ondernemende vrouwen zijn de prijzen exclusief BTW.

Ik heb al een domeinnaam. Kan ik die gebruiken?

Jazeker! Bij de workshop is de domeinnaam inbegrepen. Tijdens of na de workshop kun je je domeinnaam doorgeven en zorgen wij ervoor dat die kosteloos aan jouw nieuwe blog of website gekoppeld wordt.

Ik heb al een website. Kan ik de blog koppelen aan mijn eigen website?

Als jij ook een WordPress site hebt, kun je dat koppelen. Maar tijdens de workshop werk je op een site die wij klaarzetten. De kennis kun je daarna gewoon toepassen op je eigen site. Mocht je een andere website hebben waarbij de koppeling moeilijker is, dan kan nog steeds de inhoud van de workshop van waarde zijn voor het vullen van je eigen website.

Ik ben mijn wachtwoord van mijn WordPress-site vergeten. Wat kan ik doen?

Wanneer je naar de inlogpagina gaat kun je op “wachtwoord vergeten” klikken en dan krijg je een mailtje om een wachtwoord reset te doen.

Het inloggen op mijn WordPress-site lukt niet. Wat kan ik doen?

Heb je al een wachtwoord reset gedaan? Of probeer je misschien op onze site (www.) in te loggen?

 Ga je via de link: http://naam.web4women.nl/wp-admin ?
(let op dat er niet per ongeluk www.web4women.nl komt te staan, want dan werkt het niet.